Keren! Ini Hape Jadul yang Dulu Harganya Selangit Tapi Kini Masih Ngeksis
Loading...

Keren! Ini Hape Jadul yang Dulu Harganya Selangit Tapi Kini Masih Ngeksis

Net
Ilustrasi

Laporan Wartawan TribunTravel.com, Wahyu Vitaarum

TRIBUNTRAVEL.COM – Traveler sadar nggak sih jika semakin betambah tahun perkembangan teknologi khusnya handphone makin canggih kan.

Nah, handphone yang dulunya kamu sangka harganya selangit kini dengan mudah kamu jangkau karena harganya turun dipasaran dan fiturnya enggak kalah dengan HP keluaran terbaru guys.

Tapi tahu nggak sih guys, beberapa HP berikut ini bisa jadi pembuktian, sampai sekarang pun tetap eksis loh.

Yuk simak daripada penasaran nggak karuan.

Nokia And Gage

HP yang dulunya punya fitur game super keren pada jamannya ini harganya nggak ketulungan guys.

SELANJUTNYA


Net

Nokia N70 Music Edition

Nah, Nokia N70 Music Edition ini Nokia N70 Music Edition ini dirilis sekitar tahun 2006 dan ada pula yang dirilis tahun 2007, untuk kamu para music lover guys.

Anak hits pada tahun tersebut udah terlihat keren banget loh guys jika pergi nongkrong dengan menenteng HP ini plus denga earphone.


farhansymbian.blogspot.co.id

Nokia E71

Wah, pada jamannya, hape ini sangat eksis dengan modelnya yang slim dan tampak elegan loh guys, dan udah punya fitur yang cukup lengkap dibanding handphone kamera lainnya.

Selain itu fitur kece lainnya, lebih lengkap klik di sini.


techmag.co.ke

Nokia 7610

Si Nokia 7610 ini dulunya sungguh berjaya guys, bentuknya yang unik dan harganya yang lumayan bikin kantong seret ini sangat diminati loh.

SELANJUTNYA


previewcf.turbosquid.com

===========================================

If you are actually flying from New York, United States to Vancouver, Canada or if you are just curious to know the flight time between New York and Vancouver, this page will give you the information you are looking for. New YorkVancouver Flight time from New York to Vancouver is 6 hours Non-Stop flight duration from JFK to YVR is 6 hours (Operated by Cathay Pacific) How long does it take to fly from New York to Vancouver? Non-stop flight time from New York to Vancouver is around 6 hours 15 minutes. This is the average non-stop flight time from any of the two airports in New York to Vancouver. The nearest airport to New York, is John F Kennedy International Airport (JFK) and the nearest airport to Vancouver, is Boundary Bay Airport (YDT) Find flights from New York to cities and airports near Vancouver Distance from New York to Vancouver is approximately 3920 kilometers. Flights from New York to Vancouver • Airlines & Flight Duration Flights operated by major airlines departing from New York arrive at Boundary Bay Airport, which is a medium size airport serving Vancouver. Cathay Pacific Cathay Pacific JFK ➝ YVR 6 hrs Non-Stop Flight time from New York, United States to airports near Vancouver, Canada Direct flight and one stop flight time from John F Kennedy International Airport, New York to airports nearest to Vancouver is given in the table below Journey Destination Airports Duration Stops JFK - YYJ Victoria, Victoria International Airport 8 hrs 27 mins 1 Stop JFK - YVR Richmond, Vancouver International Airport 6 hrs Non-Stop New York time is 3 hours ahead of Vancouver Current time in New York, United States : Sun, 29 May, 2016, 04:41 AM, New York Timezone: EDT (-04:00) Current time in Vancouver, Canada :, Sun, 29 May, 2016, 01:41 AM -07:00, Vancouver Timezone: PDT (-07:00) JFK to YDT Flight - New York Airport to Vancouver Airport Flight Route Map Location of New York Airport & Vancouver Airport is given below. Click the map to view New York to Vancouver flight path and travel direction. LOAD MAP Find flying time from John F Kennedy International Airport or New York or any other airport or city in United States to various other destinations around the world using this flight time calculator. A list of major Cities/Airports around the world is given below. Click on any of the airport names given below to find the flight distance from New York to those airports. Mumbai, Chhatrapati Shivaji International Airport Los Angeles, Los Angeles International Airport Amsterdam, Amsterdam-Schiphol Airport Kuala Lumpur, Kuala Lumpur International Airport Beijing, Beijing Capital International Airport Birmingham, Birmingham International Airport Denver, Denver International Airport Jakarta, Soekarno-Hatta International Airport Moscow, Sheremetyevo Airport Buenos Aires, Ezeiza Ministro Pistarini Airport Find flight time from John F Kennedy International Airport or New York or any other airport or city in United States to various other destinations around the world using this flight time calculator.

===========================================